arrow_drop_up arrow_drop_down
Bruidstaart inspiratie voor 2020
13 maart 2020 

Bruidstaart inspiratie voor 2020

De bruidstaart is een hoogtepunt op elke bruiloft en zo’n moment moet natuurlijk extra bijzonder worden gemaakt met een taart die zowel de aandacht pakt van zowel het oog als de tong. Er is zo veel keuze en daarom delen wij wat inspiratie met je, zodat het kiezen van de bruidstaart wat makkelijker wordt.

 

Parels
Houd je van een luxe, vrouwelijke uitstraling? Parels op de bruidstaart maken het spectaculair! Je kunt ervoor kiezen om de taart wat strakker te houden, maar met parels kun je ook een hele speelse kant op gaan door verschillende formaten te gebruiken, zoals bij deze taart.

Dripping
Dit is misschien wel de grootste taarttrend op dit moment: dripping cakes. Hierbij wordt glazuur over de rand van de taart gedrupt, wat zorgt voor een speels effect.

 

 

Bloemen
Bloemen kunnen de bruidstaart tot een prachtig kunstwerk omtoveren. Het maakt de taart meteen heel feestelijk en romantisch. Kies voor echte bloemen of eetbare bloemen.

 

Zwart-wit
Zwart-witte bruidstaarten zorgen voor een rauw randje. Je kunt het minimalistisch aanpakken zoals op deze foto, maar je kunt er ook iets heel sierlijks van maken. Een zwart-witte bruidstaart zal zeker zorgen voor een onvergetelijk moment.

 

Cupcakes
Tegenwoordig worden er ook cupcakes geserveerd in plaats van taart. Dit brengt meer gemak met zich mee en is ook een goede tip voor als je een budgetbruiloft hebt, omdat dit over het algemeen wat goedkoper is. Door het mooi op te dienen en een kleine taart te laten maken, zoals op de foto. Zo kun je nog steeds de taart aansnijden en heeft dit hetzelfde effect als bij een bruidstaart.

 

Blauw
Je kunt kiezen voor heel veel verschillende kleuren blauw, maar de populairste zijn op dit moment pastel blauw en navy blue. Je kunt de hele taart blauw maken, maar ook kiezen om te werken met blauwe details, zoals bloemen of blauwe drip op de taart.

Over de schrijver
Ik ben Quincy, Communicatie Manager bij Positive Tone en ik zorg o.a. voor de content die je kunt vinden op onze website en onze socials, zodat jij nóg meer uit jouw bruiloft en huwelijk kunt halen.
Reactie plaatsen