arrow_drop_up arrow_drop_down
De beste trouwbedankjes voor jullie gasten!
11 maart 2020 

De beste trouwbedankjes voor jullie gasten!

De meesten geven op hun bruiloft een trouwbedankje aan hun gasten om te laten weten hoe fijn ze het vonden dat de gasten aanwezig waren. Je kunt de trouwbedankjes uitdelen tijdens het diner of bij vertrek van de gasten. Maar wat geef je je gasten nu cadeau? Lees snel verder om daar achter te komen!

Een trouwbedankje kan voor komen in verschillende maten, vormen en kleuren, maar wat niet mag ontbreken is een kaartje met daarop een bedankje. Kies een trouwbedankje dat bij jullie persoonlijkheden past. Voor succesvolle bedankjes kun je kiezen voor een bedankje waar je gasten ook blij mee zijn. Je kunt een lekker chocolaatje geven, een gepersonaliseerd flesje bier of ‘kater water’ voor de gasten die hard hebben gefeest. Cadeautjes zoals een sleutelhanger zijn natuurlijk ook heel erg leuk, maar zijn meestal niet de cadeautjes die jullie gasten ook echt gaan gebruiken.

 

Kater water
Hebben jullie een groot feest waar iedereen losgaat? Dan is het leuk om als bedankje een flesje water en een paracetamol te geven. Wel gepersonaliseerd natuurlijk. Hang er een leuk kaartje aan en / of verwijder het etiket van het flesje water en laat stickers drukken met jullie foto en plak deze op de flesjes. Op deze manier geef je een speelse knipoog aan je bruiloft en gegarandeerd dat je gasten dit kunnen gebruiken.

 

Dikke zoen van ons
Je kunt een doosje personaliseren met daarop “We vonden het leuk dat je er bij was, dikke zoen van ons!” en in het doosje stop je een zoen. Daar gaan jullie gasten zeker van genieten!

 

The perfect blend
Laat op een mooi zakje een leuke tekst drukken, zoals ‘The perfect blend’ met daaronder jullie namen en stop er een lekkere thee in. Iedereen heeft thee in huis, dus grote kans dat jullie gasten jullie theetje gaan opdrinken.

 

Olive You!
Geef een klein flesje olijfolie cadeau met een leuke bedrukking, zoals jullie foto met de tekst “Olive you!” erop. Olijfolie wordt door iedereen gebruikt, dus komt altijd van pas! Of kies voor een kruidenmix met een leuke bedrukking zoals “Spicy love” met jullie foto.

 

Spread the love
Bedruk een mooi zakje en stop er een zadenmix in voor wilde bloemen en / of voor bij vriendelijke bloemen. Als je kiest voor bij vriendelijke bloemen, is het ook leuk om op het zakje ‘Meant to bee’ te drukken met jullie namen eronder! Jullie gasten kunnen dan op een willekeurige plek de zaadjes verspreiden op de aarde en dat betekent dat jullie liefde op symbolische manier wordt verspreidt. Daarbij is dit natuurlijk ook een mooi bedankje om de aarde een stukje mooier te maken!

 

Gelukspoppetje
Vind je het leuk om een wat diepere betekenis mee te geven aan je gasten? Geef ze dan een gelukspoppetje met een leuk kaartje cadeau!

Over de schrijver
Ik ben Quincy, Communicatie Manager bij Positive Tone en ik zorg o.a. voor de content die je kunt vinden op onze website en onze socials, zodat jij nóg meer uit jouw bruiloft en huwelijk kunt halen.
Reactie plaatsen