arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Onze werkwijze

Jullie trouwvideo op maat gemaakt

Onze werkwijze

Jullie trouwvideo op maat gemaakt

Op een knopje drukken en de camera laten draaien kan iedereen. Maar wat wij doen, is het volledige moment vastleggen op beeld, inclusief alle details en emoties, precies op het juiste moment het juiste shot gemonteerd, met het juiste geluid en muziek naar jullie keuze. De trouwdag is in een oogwenk voorbij en het enige wat je eraan over houdt zijn herinneringen. Wij zorgen ervoor dat deze herinneringen fysiek worden zodat je ze je hele leven lang kunt koesteren.


Onze professionaliteit zorgt ervoor dat we álle details en mooiste momenten vastleggen en niets missen. Samengevat in een korte, krachtige film die jullie weer helemaal naar jullie bruiloft terugbrengt. We zijn er namelijk achtergekomen dat een korte film véél vaker wordt teruggekeken dan een lange film van een uur. Jullie trouwfilm is hierdoor makkelijk weg te kijken en tegelijkertijd sleept het je mee door alle emotie dat aan bod komt. Ideaal om te delen met vrienden en familie die niet bij de bruiloft aanwezig konden zijn, om te delen op social media en om lekker samen terug te blikken op jullie dag van de liefde. Liever een uitgebreide film om op een zondag met de hele familie terug te kijken? Dat kan natuurlijk ook! Oh, én we zorgen er natuurlijk voor dat jullie goed op beeld staan. Zelfs als je een beetje cameraschuw bent. Geen zorgen dus, laat het maar aan ons over. ;-)

Laat al jullie dromen uitkomen

Omdat wij trouwvideo's op maat maken, betekent dit dat alles mogelijk is. Alles? Ja, álles! Voor elk budget en elke wens denken wij graag met jullie mee over de mogelijkheden. Onze jonge, maar ervaren en creatieve blik zorgt ervoor dat een trouwfilm altijd weer raak is. Misschien willen jullie graag een korte persoonlijke voice-over van je moeder die een lief briefje voorleest op de bruiloft, of sound effects voor extra dimensie aan jullie video. Die monteren wij er voor je onder met aandacht. Of misschien wil je dat we met twee man sterk komen, zodat we 's ochtends de bruid én de bruidegom kunnen filmen. Misschien wil je een trouwshoot plannen met ons op de trouwdag, zodat jullie mooie foto's hebben én dat wij hier ook nog kunnen filmen voor mooie content in jullie bruidsfilm. Of misschien zijn er wensen voor drone shots, bijvoorbeeld. Wij hebben geen standaard trouwvideo: we kijken per bruidspaar naar de wensen en hoe we dit kunnen implementeren naar de trouwvideo die bij jullie past. Alle vrijheid dus om alle ideeën van jullie en van ons met elkaar uit te wisselen.

Laat al jullie dromen uitkomen

Met trouwvideo's op maat is alles mogelijk. Alles? Ja, álles! Voor elk budget en elke wens denken wij graag met jullie mee over de mogelijkheden. Misschien willen jullie graag een persoonlijke voice-over van je moeder die een lief briefje voorleest, sound effects voor extra dimensie aan jullie video, de bruiloft met twee camera's gefilmd of een drone bijvoorbeeld. Wij hebben geen standaard trouwvideo: we kijken per bruidspaar naar de wensen en hoe we dit kunnen implementeren naar de trouwvideo die bij jullie past. Alle vrijheid dus om alle ideeën van jullie en van ons met elkaar uit te wisselen.

Onze werkwijze: van idee tot trouwfilm

1: Nice to meet you

Wij leren jullie graag kennen! Daarom maken we een vrijblijvende afspraak om naar jullie te luisteren, alle wensen en ideeën met elkaar te bespreken en jullie vragen te beantwoorden, zodat we precies de trouwfilm kunnen maken waar jullie van dromen. Jullie delen jullie wensen en wij komen met onze creatieve ideeën om de film helemaal naar jullie wens te maken. Dit kan per mail, telefonisch, via Skype of op locatie.

2: Het filmplan vaststellen

We maken een afspraak om alle wensen en ideeën met elkaar te bespreken, zodat we precies de trouwfilm kunnen maken waar jullie van dromen. We maken een plan van aanpak en alles wordt vastgelegd in een overeenkomst, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan zoals extra rekeningen. Deze afspraak kan zowel op locatie als op afstand, zoals via Skype.

3: Let's make it work

De trouwdag is aangebroken en we hebben goed contact gehad over wanneer jullie ons verwachten. We komen volledig voorbereid aan op locatie, met één of meerdere personen (naar wens). Jullie genieten van elkaar en van de dag, wij doen het werk. Met ons professionele oog zorgen wij ervoor dat alle beelden perfect worden opgenomen, zonder dat jullie last hebben van ons.

4: Alsjeblieft, jullie trouwfilm!

Nadat jullie trouwdag voorbij is en terwijl jullie nog volop aan het nagenieten zijn, gaan wij voor jullie aan de slag om de trouwvideo te monteren. We selecteren de beste beelden, gaan voor emotie en monteren jullie muziek naar keuze onder de video. De video ontvangen jullie binnen het afgesproken termijn. Tijd om jullie trouwdag te delen met jullie vrienden, familie en social media. Gezellig samen op de bank de video bekijken. Alsof het gisteren was!

Dit zeggen anderen over onze samenwerking

Joey & Elke
"Super mooie video! Hier zijn wij heel blij mee!!"
Guido & Natasja
"Wauw! Wat een vakman is Nino! Precies zoals wij het wilde! Onze droomdag nog een keer kunnen beleven. De eerste keer dat we onze trouwfilm zagen hebben we de hele nacht met tranen in onze ogen gezeten, zo mooi!"
Bart & Evelien
"Ohh prachtig!! En overal staan we lachend op, het lijkt net een sprookje! Erg erg mooie foto's!"

Let's go!

Voelt dit als liefde op het eerste gezicht? Voor ons wel! Wij horen graag van jullie over jullie trouwplannen en hoe jullie droom trouwvideo eruit zou zien. Maak nu een afspraak met ons om vrijblijvend te sparren over ideeën en om plannen te maken voor jullie persoonlijke trouwvideo!