arrow_drop_up arrow_drop_down

Trouwen zonder stress, volop in het moment zijn, voorbereid zijn en genieten tijdens je bruiloft?

  • Uiterst kunnen genieten van je bruiloft dankzij de juiste mindset
  • De simpele formule voor een nóg betere relatie met je partner
  • Uitgebreide checklists ter voorbereiding op je bruiloft om stress te voorkomen
  • 7 Handige tips zodat jij teleurstelling kunt voorkomen op jouw bruiloft
50%
Je bent er bijna...
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Ik wil graag meer informatie ontvangen via e-mail
Ja, ik wil trouwen zonder stress!

Pamela Maas

Eigenaar bij X-appeal.nl

Geweldige tips!

Wat een super gaaf e-book! Ik ben de ceremoniemeester van mijn zus haar bruiloft en wij zijn erg blij met de handige checklist!  Als ik dit zo lees kan ik niet wachten tot ik ooit zelf ga trouwen en die checklist zelf door kan mag nemen! De tips voor de mindset zijn compact en goed beschreven. 

Hi, nice to meet you!


Leuk dat je van plan bent ons gratis E-book 'Trouwen zonder stress' te downloaden. Mijn naam is Quincy en ik ben de auteur. Ik houd me al sinds mijn veertiende bezig met zelfontwikkeling. Ik coach anderen om hun mindset en inner game te versterken, zodat zij in hun volledige potentie kunnen leven.


Jullie trouwdag is natuurlijk de állermooiste dag van jullie leven en dus is het belangrijk om hier het uiterste uit te halen. Aangezien alles begint bij jezelf, is het hebben van een sterke, positieve mindset hierbij enorm belangrijk. Daarom heb ik mijn kennis met jullie gedeeld in ons gratis E-book


Veel plezier met lezen en geniet van de mooiste dag van jullie leven,


QuincyProfessioneel en vooral heel uitgebreid op diverse vlakken, chapeau!
Nellie
Duidelijk en vlot geschreven boek over hoe jij je speciale dag het beste kan aanpakken!
Iris
Inspirerend, eye opener, zo had ik het nog niet bekeken! Dankzij de checklist verdwijnt alle stress!
Rachelle

Bekijk de advertentie :) 

Dit is hoe jij 100% geniet van je bruiloft, zonder stress!

Je hebt maar één trouwdag en dan wil je natuurlijk dat alles verloopt volgens plan en dat je er volledig van kunt genieten, in plaats van dat je je de hele tijd druk moet maken om van alles en nog wat. Met ons gratis E-book zorg jij ervoor dat jullie trouwdag écht de mooiste dag van je leven wordt, want op je trouwdag is het enige dat jij zou moeten doen: genieten. Vraag nu jouw gratis exemplaar aan!
50%
Je bent er bijna...
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Ik wil graag meer informatie ontvangen via e-mail
Ja, ik wil trouwen zonder stress!